25 d’abr. 2014

Iman




Iman Mohamed Abdulmajid va néixer el 25 de juliol de 1955 Mogadiscio, Somalia. Model somalí, molt coneguda els anys 70 i 80 per ser una de les primeres supermodels de raça africana.

L'any 1975 va marxar a Estats Units gràcies al fotògraf Peter Beard. El seu primer treball va ésser per la revista Vogue l'any 1976.

El dissenyador Yves Saint-Laurent va dir: "La meva dona somiada es Iman... perfecció. La seva cara, el seu cos". Ella va ésser la seva model principal per la seva col.lecció d'alta costura inspirada en les reines africanes.

Ha treballat també com a actriu, la més coneguda "Out of Africa" pel.lícula guanyadora d'un Oscar.

L'any 2007 va crear la sega col.lecció d'accessoris IMAN Global Chic. Es directora executiva de IMAN Cosmetics, Skincare & Fragances, línia de productes de bellesa per la dona de color.

L'any 1977 es va casar amb el jugador de Basket Spencer Haywood. D'aquesta relació va néixer una nena, Zulekha Haywood. La parella es va divorciar l'any 1987

L'any 1992 es va casar amb el músic britànic David Bowie. Tenen una filla en comú Alexandra Zahra "Lexi" Jones nascuda l'any 2000.











Molt elegant, no creieu??
Bon cap de setmana!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada