18 de nov. 2016

Això sembla la biblia!!!


El tema d'avui ens afecta a totes... les etiquetes de la roba!!!
Si noies, aquella biblia que ens penja de l'interior dels nostres vestidets i demès... 
Aquella interminable història que mai llegim i tallem d'arrel.
Aquell llibre que ens diu com rentar la roba i com que tallem tant d'hora no em tingut temps ni de llegir... total que a l'hora de rentar, no sabem si fer-ho en sec o a casa i optem per acabar resant i esperant que el vestit surti intacte de la rentadora. 

Que passaria si ho fessim??  hauriem de tenir una pàgina amb els continguts, els agraiments i dedicatòries, amb portada i tot, no ens la deixem!!! Son com llibres però no un qualsevol, no!!! El "Quijote" es queda curt al seu costat!!
Seria una cosa així:
Capítol 1: Com rentar la peça
Capítol 2: Com tallar la etiqueta 1ª part.
Capítol 3: Com tallar la etiqueta 2ª part.
Capítol 4: Com rematar el tall de la etiqueta sense fer un forat a la peça.
i així podem continuar fins demà... 

El pitjor és quan la etiqueta penja de la nostra roba interior... us he de confesar que hi ha hagut cops que la etiqueta ha estat més llarga que la mateixa roba interior!!!! No em direu que no us ha passat???

Imagineu per un moment sortir de casa sense tallar-ne una. Aquell soroll que fa la etiqueta que és molt pitjor que unes ungles rascant una pissarra d'escola, pitjor que una columna de parking fent un petó al nostre estimat cotxe, ja us dic jo que si sou de les valentes que sortiu de casa amb la etiqueta al seu lloc com he fet jo aquest matí, busqueu unes bones tisores ja que haureu de cometre un assassinat!!!




El tema de hoy nos afecta a todas ... las etiquetas de la ropa !!!
Si chicas, aquella biblia que nos cuelga del interior de nuestros vestiditos y demás ...
Aquella interminable historia que nunca leemos y cortamos de raíz.
Aquel libro que nos dice cómo lavar la ropa y como cortamos tan temprano no hemos tenidor tiempo ni de leer ... total que a la hora de lavar, no sabemos si hacerlo en seco o en casa y optamos por terminar rezando y esperando que el vestido salga intacto de la lavadora.

Que pasaría si lo hiciéramos ?? deberíamos tener una página con los contenidos, los agradecimientos y dedicatorias, con portada y todo, no nos la dejamos !!! Son como libros pero no uno cualquiera, no !!! El "Quijote" se queda corto a su lado !!
Sería algo así:
Capítulo 1: Cómo lavar la pieza
Capítulo 2: Cómo cortar la etiqueta 1ª parte.
Capítulo 3: Cómo cortar la etiqueta 2ª parte.
Capítulo 4: Cómo rematar el corte de la etiqueta sin hacer un agujero en la pieza.
y así podemos continuar hasta mañana ...

Lo peor es cuando la etiqueta cuelga de nuestra ropa interior ... debo confesar que ha habido veces que la etiqueta ha sido más larga que la misma ropa interior !!!! No me diréis que no os ha pasado ???

Imaginaos por un momento salir de casa sin cortar una. Aquel ruido que hace la etiqueta que es mucho peor que unas uñas rascando una pizarra de escuela, peor que una columna de parking besando a nuestro querido coche, ya os digo yo que si sois de las valientes que salís de casa con la etiqueta en su lugar como he hecho yo esta mañana, buscad unas buenas tijeras ya que tendréis que cometer un asesinato !!!



2 comentaris: