29 de gen. 2014

Propostes Dior, Balmain, Lanvin, Marant primavera-estiu 2014


Desprès de la París Fashion Week, tenim les propostes que ens presenten els grans dissenyadors com son Dior, Lanvin, Balmain i Isabel Marant entre d'altres que hi van desfilar.

Us faré un petit avanç per anar fent boca…


Dior presenta una col.lecció inspirada amb la natura, flors i colors vius, amb grans obertures a l'esquena que donen un toc de feminitat, combinant la delicadesa d'una faldilla de gasa amb una sudadera.













Lanvin ens presenta una col.lecció entre folk hippie i glam. Amb ell trobarem teixits metal.litzats i brillants, vestits molt femenins, conjunts d'americana i pantaló i outfits amb un toc desenfadat.













Balmain ens presenta una col.lecció molt inspirada als anys 80, amb teixits acoltxats, amb estampats de pota de gall XXL amb colors com el blau, rosa i un punt de metal.litzat, tot això amb brodats amb daurat i platejat que donen un toc "vintage".













Isabel Marant ens presenta una col.lecció molt centrada amb la combinació del blanc i el negre, combinant la delicadesa de la blonda i la gasa amb el cuir negre.
Amb colors molt bàsics, blancs, negres, nudes, blaus, trobarem algún look floral amb fines teles que guanyen volum pels seus volants. 












Algún d'ells s'adapta al vostre estil???




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada