Avui us porto un post diferent però algo que agrada a tothom, una recepta de cuina.
Es molt senzilla, he de dir que encara no l'he fet però des del dia que la vaig veure a internet tinc ganes de fer-la.
Es tant fàcil com agafar un pa de pagès i amb un ganivet de tallar pa, li fem uns talls (com podeu veure a la foto) però sense que siguin molt profunds ja que llavors el pa se'ns desfaria. Talleu una mica més de la meitat.
La base principal es el pa i el formatge que pot se el que més us agradi per fondre, mozzarella, Emmental, Havarti, curat, semi o un formatge tendre. A part d'això, es pot posar el que hi vulgueu, verduretes, embotit, etc...
Doncs aquí teniu la foto de tot el procés i el pa finalitzat... que us sembla???
Si us animeu a fer-ho ja m'ho direu!!!!
Jo m'animo a fer-lo el dia que vinguis a sopar a casa, mmmmmm quina bona pinta!!!!!
ResponEliminaM'ho apunto!!!!!! Muuuaaaa wapi!!!!
ResponElimina