24 de gen. 2014

Naomi Campbell




Naomi Campbell va néixer el 22 de maig de 1970  a Londres. 

Als 14 anys, mentre encara estudiava a la Italia Conti Academy, va ésser descoberta per Beth Boldt, ex-model de l'agència Ford i jefa de l'agència de models Synchro Model Agency.
Va treballar per la firma Elite Model Management, iniciant la seva carrera com a model de passarela éssent contractada posteriorment per vàries campanyes publicitàries con Lee Jeans o bé Olympus Corporation.  
Amb 16 anys, va aparéixer a la portada de Elle substituint a la model Veronica Webb.
L'agost de 1989, va aparéixer a la portada de Vogue París, éssent la primera dona afroamericana en fer-ho, desprès de que el seu amic Yves Saint Laurent amenacés en retirar tota la seva publicitat de la publicació si no feien sortir a Campbell o a qualsevol model negra a la seva portada.
Campbell ha desfilat també com a angel a Victoria Secret's.

Va obrir el Fashion Café a NY amb Elle Macpherson i Claudia Schiffer.

L'any 1992 va ésser sel.leccionada per la revista People com una de les 50 persones més boniques al món.

Icona de la moda per ser una de les modele de color més coneguda mundialment, ha demostrar tenir un carácter molt temperamental, cosa que li ha ocasionat molts problemes amb la justícia.
Actualment retirada del mon de la pasarela, va desfilar per Cavalli, com a bona musa, amb una escultural figura tot i haber superat els 40 anys.

Vindrà per quedar-se??










Guapíssima oi??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada