15 de des. 2013

1sillaparamibolso






Qui de vosaltres no coneix el blog 1sillaparamibolso de Silvia Navarro??

El passat dijous, gràcies a AndorraQshop, Mari de Cocochicdiary i jo vam tenir el privilegi de passar una estona amb ella.
Ens vam traslladar a Bescarán a l'Hotel Saó de Bescaran,  un hotel preciós, dirigit per Esther que es escantadora i ens va tractar com si fossim a casa.

El fet de conéixer a una de les bloggers més importants d'Espanya, et demostra que son persones normals, que han sapigut treure molt de profit del seu blog i que s'ho han treballat i s'ho estant treballant molt per ser on son.
Silvia es una persona encantadora, molt propera, que et parla de tu a tu amb tota la naturalesa del món i això fa més fàcil passar una estona amb ella. Una noia amb molta visió de futur ja que ha creat la seva pròpia línia de roba, Silvia Navarro.

Només em queda donar les gràcies a l'Emilio i a la Cristina per donar-nos la oportunitat de conéixer a la Silvia i la bona estona que vam passar, a Mari per ser una molt bona companyia i fer-nos costat una a l'altra i a Silvia i a la seva parella, un cordobés simpatiquíssim que a part de la seva parella es el seu fotògraf.

Gràcies, gràcies i 1000 gràcies per aquesta oportunitat!!!!

Us deixo algunes de les fotos de la tarda, del berenar, la signatura del llibre i del sopar, que per cert, era tot exquisit, gràcies a Esther la chef del Saó Bescaran, una cuinera excellent. Gràcies!!!!























Una molt bona experiència i sobretot, diferent!!!!

4 comentaris:

  1. Tu sí que ets bona company!!!. Gràcies per estar allà va estar un plaer que estiguèssim juntes!!!

    mil petons!!!

    ResponElimina
  2. K maques les fotos! M'en alegro molt! pena no poder anar pero la he pogut conèixer de totes formes. Un petó!

    ResponElimina
  3. Gràcies a tu Mari!!! Ja repetirem, espero!!!! petons!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Andrea, una pena que no hi fossis… però bueno, la teva experiència va ser genial, no??? Al menys a les fotos estàs wapíssima!!! Ptons

    ResponElimina